søndag 29. mars 2009

Tanker om rester og uferdige prosjekter....

Ser det er mange som snakker om ufoer og restegarn og slankeprosjekt med restegarn, men som så mange andre er det så mye lettere å bare begynne på et nytt prosjekt.. Noen som kjenner seg igjen? Jeg vet ikke hvor mange uferdige prosjekter jeg har, eller hvor mange ting jeg har kjøpt inn garn eller annet hobbymateriale til som ikke har blitt noe av. Men jeg tenker jo hele tiden på alt jeg må bli ferdig med... Jeg burde nok også ha hatt et slankeprosjekt på garnkurven/kista/eskene med garn. Jeg har virkelig ikke peiling på hvor mye garn jeg har. Og når jeg finner nye ting jeg vil lage er det mye lettere å kjøpe det du trenger til det enn å gå og sjekke om jeg kanskje egentlig hadde hatt nok i utgangspunktet. Det trenger jo ikke å være den samme typen garn, så lenge strikkefastheten er den samme... så her har jeg virkelig et utviklingspotensiale. Så da lager jeg en avtale med meg selv her om at neste gang jeg finner noe jeg vil lage, skal jeg sjekke ut min egen beholdning først, så får jeg kanskje slanket min garnbeholdning jeg også;-)

Hytte med sjel er nå "min"











Hytta og stedet vare bare fantastisk, akkurat sånn jeg kan tenke meg å ha det på en hytte. Vi fikk utrolig flott vær i tillegg, tok noen bilder jeg skal legge ut. Så da har jeg funnet meg et nytt sted for avslapning, rekreasjon og inspirasjon, deilig!

lørdag 28. mars 2009

Sted for inspirasjon og avslapning

Imorgen tidlig reiser jeg og min samboer til Valdres for å sjekke ut en hytte vi kanskje skal leie på åremål. Jeg drømmer om et slikt sted med vill og vakker natur. Det finnes ikke et bedre sted enn det til å hente inspirasjon... Så da gjenstår det bare å se om vi blir så fornøyde med stedet at vi tar det..
Tar med meg kamera, og legger ut et referat her senere:-)
Nå er det natta!

mandag 16. mars 2009

Kjole til ei jente:-)

Fant en utrollig fin oppskrift på en kjole på http://www.dropsdesign.no/. Kjolen er i fabel og alpakka garn. Jeg har bare såvidt begynt, men det tar tid med tynt garn og tynne pinner, men det går fremover. Har litt pause nå på grunn av oppgaveskriving på høgskolen, men tar litt innimellom når jeg har tid og ser tv. Begynte på selve skjørtet som strikkes frem og tilbake ovenfra og ned for å få loddrett stripeeffekt av garnet. Skal få tatt noen bilder etterhvert som det vokser seg til. Har flere som jeg kan gi den til når den er ferdig, men får se når den blir ferdig og hvem det passer å gi den til da... Aldri godt å si om det kommer et annet spennende prosjekt i mellomtiden...

Oldemorsruter - en fin måte å bruke opp restegarn på

Hadde noe Fabel garn i fun lilac og hvitt sisu garn igjen. Begynte bare å hekle noen lapper av det, og siden det går fort å lage en lapp ble det endel på en kveld, men så dabbet det av igjen... Men skal hekle noen flere så det iallefall går an å sette det sammen til et teppe eller no...
Jeg kjenner så mange som går med gravide mager om dagen, og da er det jo hyggelig å kunne lage et lite slumreteppe som kan legges i vognen. Og om mottakeren vet om det er restegarn eller ei, så er det gjerne kjekt å få noe som varmer uansett:-) Så da er det vel bare å lage lapper i alle farger jeg har restegarn i og sette de sammen etterhvert som man finner ut om det blir gutt eller jente:-)

Genser til gipset arm ferdig...

Ble ferdig med genseren til min nevø forrige helg. Strikekt den i Vestlandsgarn og sydde på trykknapper under armen og opp til halsen. Glemte i farta å ta bilde av den. Ikke fikk jeg brodert noen blå drage på den heller, skal heller strikke en genseri bomullsgarn med drage på, så kan han bruke den i sommer... Den falt iallefall i smak hos brukeren, og det er det viktigste.