fredag 25. september 2009

Mer garn, trengte jeg det da? Og UFO-alongen på Projo.

Men fristelsen ble for stor og ideene mange... Så da jeg kjørte mamma til Bogerud for at hun skulle kjøpe noe garn, ble det jammen litt i kurven min også. Hva det blir får det bare følge med å se på:-)
















Og jeg har meldt meg på UFO-alongen på Projo for å kunne bli ferdig med noe av det uferdige som ligger i håndarbeidskurven. Alongen er i oktober. Så håper jeg iallefall kan få ferdig disse tingene den måneden. Kanskje lurt for flere å melde seg på dette?

onsdag 23. september 2009

Litt fargerik inspirasjon på høstkveldene:-)

Jeg måtte bare innom det lokale gartneriet idag og fylle på med litt fargerike blomster i heimen. Blomsterdekoratøren satte sammen denne flotte buketten til meg som gjør meg i godt humør. Håper den kan lyse opp for flere enn meg:-)

Sokker til min kjære

Innimellom andre store prosjekter må jeg ha noen små som tar litt kortere tid, feks sokker til min kjære. De er strikket i Viking sportsgarn i sort og grått, et garn jeg syns det er godt å strikke av.


torsdag 17. september 2009

Ikeatur ikveld?

Min samboer og jeg leier en leilighet på 50 kvm og trenger noen bokhyller for å få unna rot... Bøkene mine blir liggende i hauger og ramler snart ned. Så nå har vi funnet et system som kan funke og setter oss i bilen om en liten time og drar på Ikea. Så får vi se om det bare blir bokhyller vi kommer hjem med....

mandag 14. september 2009

Tovebuas nye flotte butikkblogg:-)


Følg med i denne flotte bloggbutikken til Tovepia, hun lager utrolig mye flott og fint, ta en titt da vel:-)

tirsdag 8. september 2009

Sommerens garnprosjekter

Her kommer endelig bilder av noe av det jeg har holdt på med i sommer. Holder på med et teppe som jeg har brukt mye av sommeren på, men det er ikke ferdig enda, så det får komme senere når det er klart:-)
Her er iallefall noen av sokkeparene som er blitt til, og selvfølgelig når man skal bruke opp litt restegarn holder det bare til en halv sokk på det siste paret...











En genser har endelig blitt ferdig montert og klar til levering, er bare redd den er for liten, men da finnes det nok noen andre som vil ha den.














Og til slutt et babyteppe laget med oldemorsruter, og ja , det er til ei jente;-)

mandag 7. september 2009

Høst og mange nye ideer;-)

Da er jammen høsten kommet og man er godt igang på jobb igjen. Har laget noe i sommer, men kamera sviktet litt og har derfor ikke fått lagt inn noen bilder. Men skal se etterhvert. Har mange ideer på lur til både julegaver og annet, men så er det det med at det er lurt å bruke opp det berømte garnlageret.... Jeg er ikke den eneste med et stort garnlager ser jeg! Har ryddet litt hos mine foreldre i sommer, og da fant jeg igjen masse garn og pinner og selvfølgelig noen halvferdige prosjekter. Skal prøve å ikke kjøpe noe garn før jul, bortsett fra til to prosjekter. Har en venninne som har termin om fem uker og har lyst til å strikke i alpakka til babyen og det har jeg ikke på lager, pluss at jeg har fått spørsmål om å strikke en jakke og bukse til datteren til ei venninne, det skal strikkes i Smart og der har jeg heller ikke nok, så det må kjøpes inn og ikke for mine penger, så da teller det vel ikke ordentlig...Hehe.

Har sett at det er utrolig mange kreative mennesker i denne bloggverden og blir imponert over alt som er laget og fikset i sommer, så til dem som leser dette, ta dere en velfortjent klapp på skulderen og si til deg selv at du er flink og inspirerer andre;-)