tirsdag 19. april 2011

Påskens prosjekter

Her er hagen vår.
Foreløpig ser den ikke så fin ut, men den skal bli ganske så bra i løpet av påsken er planen. Vi har blant annet 3 store epletrær som må klippes skikkelig, dette er ikke gjort på mange år, så det er en stor jobb. Vi har fått låne kverna til mamma, så da kverner vi det som kvernes kan, og resten blir til deilig ved vi kan bruke til vinteren. Tenkte at et førbilde nå viser hvordan det ser ut pr nå, og så skal jeg oppdatere når vi er ferdige. Da håper jeg det er pent og fint :)

Her er noen av blomstene inne, må ha litt fine blomster å se på. Påskekyllingen er fylt med karse, og den vannes iherdig hver dag. De blå perleblomstene er avleggere fra mamma, og de skal ut i hagen etterhvert. Ranunklene kan jeg også plante i hagen etterhvert, skal bare nyte dem inne først. Ellers har jeg tatt inn noen kvister fra hagens trær. De begynner straks å blomstre og det blir fint å se.
I påsken pleier jeg alltid å lese, og nå er det denne boka jeg holder på med. Liker den godt. Den handler om en mor og hennes datter og deres forhold på godt og vondt. Det er forfatterne selv som er hovedpersonene. Anbefales om du liker den type bok.
Jeg må jo også strikke litt...
Har begynt på et Marius-prosjekt som er en bestilling. Skal bli en hettejakke til slutt. Begynte rett før ferien og håper å strikke så mye som mulig i løpet av påsken. Har flere prosjekter (også UFOer) som venter, så godt å få unna noen av dem.
Ønsker dere alle en fin og god påske :)
Blir veldig glad for fine kommentarer på bloggen min, det varmer :)

7 kommentarer:

 1. Ser ut som påska er i boks med både flotte planter og gode gjøremål. Artig med hagearbeid, bare en har utevær:O)
  Kos deg masse i påska, klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Hei hei

  Kos deg i påsken, det blir jo skikkelig fint vær, så da får du sikkert gjort mye i hagen. Mariusgenseren ser skikkelig fin ut, når får du tid til å strikke så mye? I søvne? :-) klem til deg fra Janse

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en riktig god påske. Du har ordnet deg med påskestrikk og hagearbeide. Da får du nok en flott påske skal du se. Savner hagearbeid og å plante blomster men nyter av å se andre jobbe for meg i steden :-))

  SvarSlett
 4. Tror nok at hagen bli fin. Du har mye godt arbeid i påsken. Den boken du leser ttror jeg at jeg kommer til å lese, den høres intressant ut. Ønsker deg en fin påske. :))

  SvarSlett
 5. Dette blir en fin marius hettejakke. Liker veldig godt mariusmønsteret.

  SvarSlett
 6. Blir spennende å se Mariusgenseren ferdig. Og hagen også. God påske til deg

  SvarSlett
 7. Hurra for Mariusgenseren! ;)

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger