tirsdag 14. februar 2012

Amandaprosjektet, Mariusprosjekter og bloggbursdag

På strikkeforumet Uformelt var det en som etterlyste babyull til Amandaprosjektet. Hun strikker masse fint til prematurbabyer, og trenger derfor mer babyull. Siden jeg har forholdsvis mye i mine garnkasser var det ikke vanskelig å finne fram noe hun kan få bruk for. Fylte en plastpose fra Ikea (den største), og der var det plass til 664 gram. Og det passer perfekt for å kvitte seg med litt garn fra lageret, samtidig som man gjør en god gjerning.
Her er posen med diverse babyull:
Det går mye i Mariusmønsteret om dagen, og dette skal bli en genser til sønnen til et vennepar. Hovedfargen er lyseblå med hvitt og mørkeblått mønster. Er ferdig med bolen nå, og holder på med første arm, så håper å bli ferdig innen de to neste ukene.
Broren min heter Marius, og jeg er snart ferdig med en genser til han, bare trøbler litt med halsen. Der skal det settes inn en glidelås, så må ha litt god tid til det :) Så innimellom har jeg derfor strikket et strømpepar til han.
21. februar har bloggen min bursdag, og jeg har passert 10.000 besøkende. Tusen takk :)
I den forbindelse ønsker jeg deg velkommen til bursdagsfeiring hvor du kan vinne en gave. Gaven har med strikking å gjøre og er hemmelig:)
Hva må du gjøre?
1 lodd = legge inn kommentar
2 lodd = være/bli følger av bloggen min
3 lodd = legge ut link på egen blogg/nettside.

Har du ikke blogg, legger du igjen en mailadresse jeg kan nå deg på. Jeg trekker den heldige vinneren 22.2.12, dagen etter bursdagsfeiring.

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med bloggbursdag, trekninger er gøy. Tar 2 lodd

  SvarSlett
 2. Så my flott du strikker i Marius mønster :-)

  SvarSlett
 3. Tar mer enn gjerne 3 lodd! :)

  Følger og kommenterer!!!

  Håper du får en strålende dag!

  SvarSlett
 4. Åååå, sånne mariussokker har jeg lyst på. Fant mønster på dem i et hefte og viste bilde til frøkna med følgende beskjed i retur "jamen det er jo typisk deg....." Så det så, kanskje etterhvert.
  Som ganske aktiv med amandaprosjektet er det hyggelig å se sånne bidrag, er helt sikker på at damen som får pakke hos deg blir kjempeglad. Det er mer enn en måte å bidra på....
  Og Marius er vi vel ganske så enig om er flott!

  SvarSlett
 5. Herlig følelse når man gjør en god gjerning :O))) Marius er et utrolig flott mønster og går aldri av moten , lekkert blir det . Jeg blir gjerne med på bursdagsfeiringen din så da blir det 3 lodd på meg . Hipp , hipp , hurra og klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 6. Hei igjen du :O)
  Nå er det et flott bilde av deg i bloggen min hihi :O) Viste ikke hvem bilde jeg skulle bruke til å linke til deg og bursdagen din ,si ifra hvis du ikke vil ha det der da , klem fra Bente :O)

  SvarSlett
 7. Gratulerer med bloggbursdag! :) Jeg trekker gjerne to lodd. :)

  SvarSlett
 8. Gratulera med bloggbursdag! Tek 2lodd eg, sidan eg la meg til som følgar og.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med blogg bursdag tar to lodd følger og kommentar.

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger