onsdag 14. mars 2012

Genser, garn og votter

Da jeg sendte avgårde en pakke med babyull til en som strikker til Amandaprosjektet, fikk jeg to nøster Kauni i retur. Har aldri strikket av det, men ser at det er mange som skryter av det. Har funnet flere oppskrifter jeg kan tenke meg å bruke det til, så da er det valgets kvaler... Hva skal jeg velge? Det finnes altfor mye fint der ute og ideene strømmer inn.... Garnet er gul-grønt utenpå og rosa-lilla inni. Gleder meg til å se når det blir strikket av:)

Disse vottene strikket jeg etter jul, men det tok sin tid før de ble tovet i maskinen. Tovet litt mer enn jeg trodde. Garnet er cortina fra gjestal.
Dette paret er strikket i Fritidsgarn og syns det ble best toving på dette paret. Passer til en stor barnehånd.
Jeg har også strikket en genser til min kjære niese i baby silk alpakka. Ikke det beste bildet, men mønsteret er hentet på Garnstudio sine sider og er opprinnelig en jakke, men jeg valgte genser. Har fortsatt endel garn igjen, så får finne på noe mer å strikke av det senere...
Takker for alle koselige kommentarer om hytta vår i forrige innlegg. Gleder meg til påske og avslapning på hytta :)

8 kommentarer:

 1. Fine deiligetova votter og en nydellig genser :-)

  SvarSlett
 2. Flotte ting du har strikket! -Jeg er veldig glad i Kaunigarnet og har strikket flere sjal i det (Shetland Triangle), det blir fine fargeoverganger syns jeg. Skal bli spennendes å se hva du tryller fram av ditt :)

  SvarSlett
 3. Flott genser og deilig og varme votter. Lykke til med Kaunigarnet. Som du så på bloggen min så er det ikke akkurat favorittgarnet mitt. Men en kan lage mye fint av garnet da det har lange fargestrekk.

  SvarSlett
 4. Nydelig garn og flott genser! Vottene blir sikkert topp for kalde fingre!

  SvarSlett
 5. Heisann
  Kaunigarn har jeg to poser fulle med. Kjempeflotte til å bruke til sjal/skjerf, eller til toving.
  Det blir supermykt når du vasker det.
  Jeg har mitt digre Kaunisjal rundt meg akurat nå, mykt og deilig.
  Jeg har netopp fått tak i en oppskrift til to nøster Kauni.....så ta kontakt på e-mail om du er intrs.
  God søndag Sissel.

  SvarSlett
 6. Nydelig farge på Kaunigarn du har fått! Spennende å se hva du får ut av disse:) Det er et herlig garn, kjennes kanskje litt stivt ut å strikke med, men mykner etter vask.
  Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 7. Kauni er gøy å strikke med! Men syns vel egentlig det ser finare ut i nøstet enn som ferdig produkt - men det er jo smak og behag.

  SvarSlett
 8. Flotte ting du har strikka, og fint garn du har fått.

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger