søndag 9. september 2012

En forsinket sommeroppdatering

Jeg er så heldig og har lang sommerferie. Da er det viktig for min del å ha mye koselig å finne på, om det er å gå ut å spise, lage god mat hjemme, strikke, lese bøker, reise bort for å nevne noe. Jeg har satt sammen noen kollasjer for å vise litt:) Håper du liker det!

 Her er teppet jeg heklet til min gode venninne Maria, og i sommer ble det endelig ferdig og overrekt. Maria tok selv bilder og sendte til meg, og slik ser det ut. Det er skjønne Isabella, Marias datter, som tuller seg inn i teppet:) Gaven falt i smak, og Maria slipper å være kald på kveldene.

Når jeg skal kose meg går det blant annet i god mat og drikke, og gjerne med gode venner. Her er lite utdrag av sommerens kulinariske retter vi ble servert og lagde selv. På det tredje bildet i øverste rekke er det min kjære samboer og en kompis som har vært ute og fisket fjellørret. Gliset gikk rundt da de kom tilbake på hytta med 12 flotte fisk.

Verken strikkepinner eller heklenål har fått være i fred, og her ser dere noe av produksjonen:) En rosa Mariusgenser, teppet til Maria, et par lilla sokker (par nr 3 i 52 pair plunge VI), ullbukse, og starten på en Mariustunika.

 Villa Malla ble besøkt to ganger med to forskjellige venninner. Vi spiste god lunsj, og nøt virkelig sol og sommer:) Hvis du vil ha et koselig sted å spise og nydelig atmosfære rundt, så er virkelig Villa Malla verdt et besøk. Les mer her.

Skal blogge litt mer snart, og da tror jeg det blir et rent Mariusinnlegg:) Blir glad om du legger igjen en kommentar, og ellers takk for at du stakk innom:)

8 kommentarer:

 1. Her var det mye flott strikk og masse god mat. Ser ut til at du har hatt en fin sommer :-)

  SvarSlett
 2. Wow! Så flink du er! Begynte å klø litt i fingrene etter å strikke litt nå. Er milevis unna å produsere like omfattende prosjekter, men det er gøy med enklere ting også:)
  Ane

  SvarSlett
 3. Så flott sommer du har hatt, masse fint du har strikket! Ha en fin, fin uke hos deg!

  SvarSlett
 4. Ja, det er slik man skal nyte livet, sommeren og en lang ferie. Det er ikke de dyre utskeielsene som nødvendigvis er de beste! Og du; teppet var megafint! Herlige farger!

  SvarSlett
 5. For en herlig oppdatering :) Tror du har hatt det fint siden sist :) Herlige bilder av tantebarnet. Teppet ditt ser ordentlig deilig ut å slumre i :)

  SvarSlett
 6. Å fyttikatta!! Det teppet der ER så fint det!!!!!!!!
  Og så mykje anna fint og? og til og med "mat er kunst" ?!!
  Du er flink Sissel... flink og flittig og snill! :) klem.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er ikke så verst selv heller Lena <3

   Slett
 7. Så mye fintr du har strikket og helklet :o)

  Kjempekoselig å hilse på deg i går, jeg kosa meg så masse med god mat og drikke :o) .....er fortsatt misunnelig på kjolen din.... Du må bruke den mist en gang i uka..... hele vinteren igjennnom :o)

  Er blitt følger på bloggen din, og lakt igjen noen kommentarer her og der, liker bloggen din. Og den skal jeg sjekke mere opp på når jeg får bedre tid. Nå er mann og barn ute så jeg må nok prioritere husarbeid :o(

  Og du kan gjerne gå inn på min blogg og se hva jeg driver med... :o)

  Ønsker deg en riktig god søndag :o)

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger