tirsdag 12. april 2011

Blomster i hagen, garn og bunadsprosjekt

Disse blomstene lyste så fint mot meg idag tidlig da jeg dro på jobb. Vi har endel skygge i hagen, så har ikke sett noen blomster enda fordi vi har snø igjen, så jeg ble veldig glad da jeg så disse :)


Og så har jeg begynt å brodere på linninger til ny bunadskjorte til meg selv, ordentlig pirkearbeid, men veldig gøy.
Dette garnet kjøpte jeg da jeg var i York, har ikke prøvd det før, så det skal bli gøy. Tenkte å hekle meg et skjerf av det. Fargene kommer litt dårlig frem, men det er blå, grønn og lilla sjateringer i garnet.

7 kommentarer:

 1. Hei Sissel. Så flott brodering, du er flink. Er det ikke deilig med vår og blomster? Var å lette etter blomster i skogen igår, men kun hestehov var å finne her. Bor jo i "høyden" så jeg har 2 uker mer vinter enn i Bærum :-( Ellers så har jeg gått en tur i dag, 5000 skritt på 45 minutter, det er vel ikke så verst. Ha en fin dag, og så er jeg spent på hvordan du skal hekle skjerf. Klem klem

  SvarSlett
 2. Heia!

  WOW sier jeg bare!! Så flink du er!
  Gleder meg til å se bunadskjorta ferdig! Å sy hvitt på hvitt på være tungt for øyet.

  Deilig med vår ja! Her blomstrer krokusene og det er skikkelig froskeliv i dammen!! Telte 17 store frosker der, og dammen er ikke stor..hihihi Skikkelig kvekke-kor, og full parrings sermoni der nå!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Her har du litt av en jobb,men så får du en flott bunadskjorte når du blir helt ferdig med broderingen.
  Det er noen år siden jeg selv sist broderte og sydde bunader i alt 6 stk,men du fikk meg til å komme på at jeg har lovet å sy om en bunad før 17 mai.Burde vel få startet på den snart.
  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 4. Så deilig garn du har kjøpt, men du verden så flott broderi du har startet med til bunadskjorte. Det hadde jeg ikke jeg klart å gjøre.

  SvarSlett
 5. For en jobb du har satt igang med, men dette blir lekkert, og det er jo ekstra stas når man har brodert selv.
  Ha en fin kveld, klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Nice.... Du får ta med deg plundrerier hit i mårra... Kan vi sitte med stor kopp te, sol og håndarbeid og nyte deilige deilige våren.... :) (eg har en million prosjekt eg kan velge av...)

  SvarSlett
 7. Koselig blogg du har, og takk for koselig kommentar hos meg. Legger meg som følger hos deg

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger