torsdag 26. desember 2013

Romjulskos

Roen har virkelig senket seg og vi nyter jul og mange fridager, deilig. Bonusbarna kommer imorgen og det gleder vi oss til. Da får de åpne mange gaver fra vår side av familien:)

Igår lagde jeg en kyllingrett til middag. Dårlig med kald ribbe her siden vi feiret julaften hos min bror... 
Her er oppskriften om noen lar seg friste:

Til 4 porsjoner trenger du:
3 store eller 4 små kyllingfileter
1-2 løk
1 glass marinert hvitløk i chiliolje
1 boks/pk hermetiske tomater
1 boks matfløte
Salt og pepper

Kyllingfiletene og løken deler du i litt store biter og har i en ildfast form. Hell i resten av ingrediensene og bland lett.
Sett formen i ovnen og stek på 200 grader i ca 30 min. 
Server med ris og salat:)

Jeg har også begynt på egostrikkeprosjekt, det vil si jeg strikker til meg selv. Har begynt på sinnasaujakka som Pinneguri (Ann Myhre) har designet. Jeg strikker den i svart alpakka og flerfarget kauni. 
Kom ganske langt igår, men måtte ta opp endel fordi jeg hadde økt feil. Veldig kjedelig! 
Men fordelen var at jeg ble egentlig mer fornøyd med sauemønsteret andre gang. Vet ikke om du ser forskjell på sauene, men det er det, hehe.
Fargene er ikke så gule, mer grønn og litt blassere. Skal fortsette straks, og da kommer jeg til et nytt fargeskift. Det blir gøy! 
Hva gjør du 2. juledag?

Koselig om du legger igjen en kommentar, det varmer:)

2 kommentarer:

  1. Oj, sinnasaujakka blir kjempefin i dei fargane! Eg har også den på skal-strikke-lista mi, men har ikkje bestemt meg for fargar enno. God jul vidare!

    SvarSlett
  2. Bitcoin nasıl alınır konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler, kripto para borsalarında işlem yaparken yatırım yapacakları kripto paraların mevcut ve potansiyel kullanım alanlarını ve sektörel uygulamalarını araştırmalıdır. Bitcoin nasıl alınır sorusunu soranlar, kripto para yatırımlarında başarı için yatırım yapacakları kripto paraların gerçek dünya problemlerine çözüm sunma potansiyelini kontrol etmelidir.

    SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger