søndag 12. april 2009

Avtaler som kan holdes.....?

Etter at min samboer og jeg har rydda og vaska leiligheten, måtte jeg krype til korset og innrømme at jeg hadde kanskje litt mye garn og prosjekter nå... Så vi laget en avtale, heldigvis bare ut april foreløpig, men burde nok ha den avtalen litt lengre. Den går ut på at jeg ikke skal kjøpe garn eller andre hobbymaterialer ut april. Det er jammen på tide å bruke opp det som tar masse plass og gjøre påbegynte prosjekter ferdig. Mange kaller disse for ufoer og jeg lurer på ordvalget... UFerdige Oppgaver? Så da er det bare å gå forbi butikkene man ellers bare må innom. Bør nok ha det sånn i mai og, iallefall til den 20. for da er det eksamen.... Men etter det.... Det tar vi 21.mai:-)

5 kommentarer:

 1. Hei og takk for trivelig kommentar. Du hadde mange trivelige prosjekter her;) så jeg følger deg gjerne for å se om noen av dine ufoer blir ferdig;O) Stå på og fortsatt god påske!

  SvarSlett
 2. Takk for kommentar på bloggen min, alltid så koselig når noen har lagt igjen spor! Jeg fulgte ikke mønster på disse halsene, men lurer på om det finnes et sted her i Blogglandia... Jeg la opp 35 masker (dbl tråd) på pinne nr 6. Strikka ca 46 cm (lett utstrakt- da blir den ikke så løs rundt halsen). For å få penere kanter tar jeg alltid den siste maska løs av (som om den skal strikkes vrang)- med garnet foran, før jeg snur. Så syr du den sammen litt på skeiva, jeg fant ut at ca 8- 10 cm var passe- men det er jo en smaksak. Så er det bare å brette ned og sy på en pynteknapp. Supre til å få slanka garnlageret, de strikkes jo på en liten dr*ttstund- og man kan jo variere både med farger og garn. Kos deg!

  SvarSlett
 3. Lykke til med UFOene, det kan ofte bli litt plagsomt mange ja.

  SvarSlett
 4. Jeg får skrive et innlegg her, jeg da- så jeg ikke blander meg i Pay It Forward`n ;o) Så moro at du også vil delta på denne- jeg gleder meg!!! Har fått adr di- så nå er det bare å vente...

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger