lørdag 11. juli 2009

Slumreteppe ferdig

Da jeg var halvveis i å hekle teppet som egentlig skulle være en gave til ei venninne spurte min kjære om vi kunne ha det selv fordi han syntes det var så fint. Selvfølgelig, sa jeg. Jeg kan jo bare hekle et nytt teppe.... Så da har vi fått oss et nytt teppe i sofaen, og jeg har vært og kjøpt mer garn til et nytt teppe. Men da prøver jeg i et annet garn.


Dette teppet er heklet i Eskimo, og oppskriften fant jeg på http://www.dropsdesign.no/.
Teppet er allerede i bruk og alle holder oss varme og gode. Det er ganske tykt, men veldig godt:-)Har også strikket 3 kluter av et grønt bomullsgarn jeg hadde liggende, Cotton Lux fra Idena. Et godt garn å strikke av, og som dere ser på bildet er det jammen meg et nøste igjen. Har brukt 2 nøster til 3 kluter. De skal bli gode å ta i bruk på hytta neste uke:-)

8 kommentarer:

 1. Hei og takk for hyggelig kommentar;) Skjønner godt din kjære ville beholde teppet, det ble supert! Slike kluter har jeg strikket flere av, skikkelig gode. Har dem på hytta selv;) Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 2. Så flott et teppe...ja..jeg istemmer med far i huset..det her bør/må bli hjemme...så får du heller begynne på et nytt et .
  Go sommer :)

  SvarSlett
 3. Hei.Jeg har ikke vært inn på bloggen din før nå.Det er så kjekt og se att det er så mange kreative folk i Norge.Ha en riktig fin Sommerdag vidre.Bodil

  SvarSlett
 4. Kjempefint teppe. so fine fargar!
  Flotte bilder frå Amsterdam....kunne tenkt meg ein tur dit, ja....
  Framleis god sommar!

  SvarSlett
 5. Teppet ser helt herlig ut. Nydelige farger du har valgt også

  SvarSlett
 6. Så flott teppet ditt vart! Godt å varma seg på eit sjølvlaga teppe :) Ha ei fin helg :)

  SvarSlett
 7. Det var kjempefint:)
  Tusen takk for råd om montering av strikkeruter i bloggen min. Jeg er bare såvidt igang, blir ikke så mye tid til håndarbeid om sommeren;)

  SvarSlett
 8. Hei og tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Dette teppet er kjempenydelig, liker utrolig godt fargene du har brukt. Du har jo en flott blogg selv, med masse fine bilder og strikkeprosjekter :-)

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger