mandag 7. september 2009

Høst og mange nye ideer;-)

Da er jammen høsten kommet og man er godt igang på jobb igjen. Har laget noe i sommer, men kamera sviktet litt og har derfor ikke fått lagt inn noen bilder. Men skal se etterhvert. Har mange ideer på lur til både julegaver og annet, men så er det det med at det er lurt å bruke opp det berømte garnlageret.... Jeg er ikke den eneste med et stort garnlager ser jeg! Har ryddet litt hos mine foreldre i sommer, og da fant jeg igjen masse garn og pinner og selvfølgelig noen halvferdige prosjekter. Skal prøve å ikke kjøpe noe garn før jul, bortsett fra til to prosjekter. Har en venninne som har termin om fem uker og har lyst til å strikke i alpakka til babyen og det har jeg ikke på lager, pluss at jeg har fått spørsmål om å strikke en jakke og bukse til datteren til ei venninne, det skal strikkes i Smart og der har jeg heller ikke nok, så det må kjøpes inn og ikke for mine penger, så da teller det vel ikke ordentlig...Hehe.

Har sett at det er utrolig mange kreative mennesker i denne bloggverden og blir imponert over alt som er laget og fikset i sommer, så til dem som leser dette, ta dere en velfortjent klapp på skulderen og si til deg selv at du er flink og inspirerer andre;-)

1 kommentar:

  1. Ja, det er nettopp det som er så bra med denne verdenen, utrolig mye inspirasjon å hente;) Av og til får man lyst til å prøve både det ene og det andre, og det blir det ihvertfall restlager av:D
    Men det er artig;)
    Gleder meg til kameraet ditt er i orden så vi får se noe av det du har laget;)

    SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger