søndag 14. februar 2010

Tapas, Strikkeverdenens ABC og OL-along

Sist fredag lagde jeg tapas i et 30 årslag, og her er noe av det som ble laget:


Paprika fylt med ost (kremost med tomat og pesto, ricotta og revet mozzarella)


Lefser med røkelaks og snøfrisk, spekeskinke og kremost med urter.
Marinerte scampi
Asparges med spekeskinke
Dadler med bacon

I en along på Projo, Strikkeverdenens ABC, er månedens bokstaver C og D. Jeg har valgt å strikke grønne Damesokker i Viking sportsgarn. Garnet er hentet fra garnlageret mitt og veide 86 gram. Dermed kan de også være med i Garnlagerutfordringen på Projo.


OL har begynt, og Projo har også en OL-along. Den går ut på å strikke et prosjekt mens OL pågår. Det var ikke lov å begynne før 12.februar. Dette er starten på mitt prosjekt. Og på bildet under ser du hvor langt jeg har kommet på de to første dagene. Resultatet skal bli en kjole til niesa mi, som hun kan bruke 17. mai. Den strikkes i Fabel og Drops Alpaca.

Jeg vil også minne på konkurransen jeg har siden bloggen min snart blir ett år. Meld dere på :-) Se i innlegget lenger ned.

6 kommentarer:

 1. Kjolen ser ut til å bli nydelig! Flotte farger og Fabel er et godt garn å strikke av.

  Mye god mat på toppen her!!
  Kos deg videre idag og klem fra meg;)

  SvarSlett
 2. Duverden så nydelig mat, det ser kjempegodt ut!! Og flotte sokker og nydelig kjole, den gleder jeg meg til å se ferdig :)

  SvarSlett
 3. Det var mye god mat! Denne kjolen tror jeg blir helt fantastisk!

  SvarSlett
 4. Åh, her var det virkelig mye deilig mat. Kjenner hvor sulten jeg er her jeg sitter. Sokkene ble fine og jeg gleder meg virkelig til å se den fine kjolen du strikker ferdig. Den blir lekker.

  SvarSlett
 5. DER så jeg det, ja! Huska det var en blogg jeg skulle linke til- og det var jo deg! Ja, da skal jeg gjøre det etterpå!!!
  Ååå så mye godt! Kommer du hit og lager litt nammis til oss også??? Elsker tapas altså! Ja, nå er jeg utrolig glad i mat da, så det er lite jeg ikke liker- men sånne småretter er jo bare helt nydelig! Så flink du er som fikser sånt til et 30 års lag!
  Jasså du, så du regner med at jeg blir ferdig med OL- prosjektet mitt?! Hehe, jeg håper jo det da, men jeg blir litt utålmodig- så jeg sporer stadig vekk av. (I kveld har jeg f. eks sydd, og i går tova jeg....)
  Den kjolen du strikker er jo bare helt nydelig! Har, som sagt, kjøpt garn klart til bukse i samme stil til vår lille ;o)
  Ha en fortsatt fin helg, hilsen Elin

  SvarSlett
 6. Så flott genser med Hello Kitty motiv på.
  Flott kjole også. Morro og se.

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger