søndag 9. mai 2010

På høy tid med oppdatering!!!!


Det er altfor lenge siden jeg har lagt inn et blogginnlegg, så nå var det på høy tid at jeg fikk ut fingeren. Jeg har produsert endel siden sist, så har ikke ligget på latsida heller...
På Projo har jeg vært med i along som heter Garnlagerutfordringen som varte fra 1. februar til 1. mai. På dette innlegget kommer kluter, strømper og teppe med i tellingen siden jeg har brukt garn fra lageret mitt og ikke kjøpt inn nytt. Så her er det brukt 952 g garn, bra garnslanking det :)
Bomullsgarn er genialt å strikke kluter av og fikk laget 5 stykker av restegarn, brukte 284 g garn.

Jeg har strikket et par strømper i Sisu på bestilling, brukte 174 g garn.
Min niese hadde navnefest igår og til henne laget jeg dette kortet og et teppe i oldemorsruter som jeg tovet til slutt. På teppet brukte jeg 484 g pt2-garn fra restelageret mitt.Vi har også hatt en ny runde med hemmelig venn på Projo og dette fikk jeg ifra min hemmelige venn. Deilig og mykt Mirasolgarn og et kort hun hadde laget, kjempenydelig!


For tiden holder jeg på å strikke en jakke til meg selv i Kidsilk, men jeg tror ikke jeg blir ferdig før vi reiser på ferie på onsdag, så tar den heller med på flyet og satser på å strikke der. Ellers har jeg planer om å strikke en dress med Mariusmønster til min niese.

8 kommentarer:

 1. Du har så visst ikke ligget på latsiden, her var det jo mye fint. Flott pakke du har fått!

  SvarSlett
 2. jøsse her er det jo mye nytt. Kluter er kjempefin strikketøy. Tror jeg må få strikket noen jeg også:)

  SvarSlett
 3. Her var det mye fint. Du har sannerlig ikke ligget på latsiden selv om det ikke er blogge før nå. Flotte kluter og nydelige strømper :-)

  SvarSlett
 4. Så masse flott du har produsert!! God tur til onsdag da :o)
  Klem fra Elin

  SvarSlett
 5. SÅ masse fint du har produsert og så deilig det teppet så ut :) God tur! Regner med at du har pakket pinner og garn allerede :0)

  SvarSlett
 6. Så mye fint du har laget fra garnlageret ditt:-) Jeg burde vært like flink, men her øker det bare... Skal snart ta hand i hanke her, og bare bruke fra lageret, det trengs!
  Takk for motivasjon:-)

  SvarSlett
 7. Hvis dette er å ligge på latsiden, så vet ikke jeg - kjempeproduksjon!
  Jeg har lagt strikkinga på hylla, nå er det kun litt hekling innimellom. Helt vanlig for meg på denne årstida..
  Ha ei fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 8. Ja latsiden ja... vel... Mye fint har du laget vertfall! Spesielt likte jeg de nydelige strømpene, lekre rett og slett!

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger