onsdag 17. mars 2010

Oppdatering på de siste prosjektene med bilder :)

Her er en liten oppdatering på hva som er laget den siste måneden.

Her er kjolen jeg strikket på OL-alongen til Projo, strikket i alpakka og fabel. Det gikk med 140 g garn.Her er en tunika med Hello Kitty som jeg har strikket til bonusdatteren min. Den er strikket i lerke, et blandingsgarn med merinoull og bomull. Det gikk med ca. 250 g garn. Den kan gå under fargealongen på Projo denne måneden siden fargen er lilla.Jeg har også strikket et par sokker i alpakkarester, 20 g garn ble brukt. Mottakeren er datteren til en venninnne.


Her er jakken som hører til buksa jeg ble ferdig med i januar. Jeg knota skikkelig med å sette i glidelåsen, men fikk det til til slutt. Denne går under hobbybokalongen på Projo for mars, da skal vi bruke et mønster fra bok eller blad som vi har liggende. Denne er hentet fra et mønsterblad til Sandnes. Jakka er strikket i smart, og totalt med buksa gikk det med 710 g garn.


Av garnet jeg fikk av min hemmelige venn i februar, strikket jeg to par pulsvanter med mønster som ble lagt ut i tilbehørsalongen for januar og februar. Det ene paret ble gitt til en venninne, og det andre paret ble sendt til vinneren av bloggbursdagen min, altså Strikke-eos. Håper de er kommet fram og at du ble glad for dem. De ble da strikket av Mirasol, alpakkagarn. Og begge nøstene ble brukt, altså 100 g.


En kollega av meg går mye jakt og spurte meg i vinter om jeg kunne strikke leggvarmere til han slik at ikke buksa skulle bråke så mye når han gikk i skogen på skogsfugljakt. De ble strikket i dobbel senjagarn som har litt nylon i seg, da er de litt sterkere. Jeg brukte 200 g garn og mottakeren ble meget fornøyd.Totalt på garnlagerutfordringen har jeg brukt 770 g garn fra mitt garnlager. Veldig fornøyd med det!
Dette ble litt av en oppdatering, men håper du klarte å henge med :) Jeg har fortsatt mange prosjekter jeg holder på med, så det blir ikke lenge til neste oppdatering!

Håper du får en vårdag :)

6 kommentarer:

 1. Å du store verden som du har strikket!
  Kjolen og jakken var spesielt flotte - sikker mye arbeid, ja.
  Her i nord er det ikke mye som kan minne om vår akkurat nå: det snør på tvers!
  Fortsatt fin uke til deg :)

  SvarSlett
 2. Å her var det mye fin .Kjolen ,tunikaen og jakken var bare helt nydelig.

  SvarSlett
 3. Det var jo litt av en oppdatering. Supre ting du har strikket . Alt helt nydelg!

  SvarSlett
 4. Her var det virklig kommet inn mye flott.. Sokker, pulsvanter kjole og jakke, alt like lekkert.

  SvarSlett
 5. Så masse flott. Nydelig kjole

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger