mandag 30. mai 2011

For du hadde ikke noe fra før av....?

Og det var kommentaren fra min kjære samboer da jeg på lørdag kom hjem med en pose med 18 nye herlige garnnøster. Jeg har nemlig oppdaget en ny garnbutikk, Lille Nøstet, på Eiksmarka. Utrolig hyggelige damer som jobber der og god sørvis. Dit skal jeg flere ganger.
De selger ut Drops kolleksjonen de har hatt for å ta inn fra andre produsenter, og hadde derfor 40% avslag på alle dropstypene. Jeg tok med meg 14 stk Nepal i ulike farger, 2 blå delight og 2 brune merino extra fine. Her ser dere de fine nøstene som jeg gleder meg til å lage noe av. Og nei, jeg får aldri nok garn... ;)
På lørdag var det også pakke til meg i posten fra Liv som en takk. Hun fikk nemlig NAf-boka av meg som jeg ikke trengte, og tilbake fikk jeg et Projo-nøste og et brunt Opalgarn, og oppskriften på et Ishbel-sjal. Jeg har tenkt på det sjalet en stund, så det var perfekt å få mønsteret.
Tusen takk :)
Igår, før regnet dundret ned, jobbet vi litt i hagen. Og i rosebeddet vokser disse vilt, og svigerfar ville fjerne dem. Så da plukket jeg en stor bukett og tok med inn. Disse var min bestemors yndlingsblomster, så da tenker jeg masse på henne og minnes gode dager vi hadde sammen før hun døde.
Forglemmegei - til ære for bestemor!
Og her er de fine nøstene igjen, blir glad av fargene :)

16 kommentarer:

 1. Hei hei. Nei man kan ikke få for mye. Og nei det kan ikke nevnes nok ganger. Og garn og stoff spiser heller ikke mat! Så det er bare å shoppe ivei :-) Har du noen spes plan for dette garnet? Dumt spørsmål kanskje? Ha en fin uke :-) klem til deg fra kusine Janse

  SvarSlett
 2. De blå blir nok heklet og blir til et teppe til en baby tror jeg, mange venninner med store mager om dagen:)Resten vet jeg ikke enda...

  SvarSlett
 3. Det er klart man har garn fra før - ingen strikker er tom for garn i huset - men ingen strikker lar gode tilbud gå i fra seg til å kjøpe mere garn heller!! Den kjære gubben min har begynt å forstå det nå, men det har tatt mange år..... Kos deg med nøstene dine, og Nepal er bare SÅÅÅÅ herlig garn! Jeg har strikket opp mange titalls nøster siden jul, det har virkelig blitt min favoritt ;)
  Ha en fin mandag! Klem :)

  SvarSlett
 4. Min kjære har lært at når pinnene går har mor det bra og han kan styre med sitt!

  Må få skryte litt av min kjære for han er blitt så flink at han legger merke til hvor de selger garn selv om jeg ikke er med!!

  SvarSlett
 5. Så mye flott garn. Kna selvfølgelig ikke gå forbi et salg kan du skjønne :-)))

  SvarSlett
 6. Hehe, synes jeg kjnner meg igjen i garnshopping.
  Det var noe lekkert garn du har kjøpt deg da.

  SvarSlett
 7. Med så mye flott garn så venter jeg spent på hva du skal strikke. Lykke til!

  SvarSlett
 8. Å gå inn i en garnbutikk er som en godteributikk. Og når det attpåtil er 40%.... :)
  Nepal er et garn jeg ikke har prøvd enda, men det bør jeg kanskje gjøre snart? Hører så mange skryter av det.

  SvarSlett
 9. Så mange fine fargar, og flott garn :) Her blir det nok mykje fint framover :)
  Nydelege forglemmegei..Ha ein fin kveld :)

  SvarSlett
 10. Man for aldri nok, ser det ut til:O))..og jeg kjenner lusa på gangen, som man sier, for sannelig har jeg hamstret litt under Drops-salget selv;)
  Ha ei flott langhelg, klemmer fra meg;)

  SvarSlett
 11. Vi får jo aldri nok garn vettu :O) Masse flotte farger og fine prosjekt du har under her. Gleder meg til å se Cadence sokkene ferdig for ingen av de andre har strikket røde. Ha en flott helg , klem fra Bente.

  SvarSlett
 12. Å så mange nøster du har kjøpt. Herlige farger også. Selvsagt får man aldri for mye garn. Tenk den krisen om en en ganr skulle gå tom!! Nei, et lager må en ha. God helg!

  SvarSlett
 13. En kan aldri få nok garn...det er så mye fint.
  jeg også har mye liggende, men det går ikke sin vei, og kan brukes senere også.

  Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 14. Nei garn får vi aldri nok av, det er det stor enighet om :) særlig ikke når det er på tilbud. Så vakker bukett med forglemmegei, og de får jo dobbel betydning når de minner deg om din bestemor.

  SvarSlett
 15. Er det ikke herlig å gå inn på garnbutikker? Og se alle de flotte fargene?
  Og ikke minst få plukke i kurver med garn på tilbud!
  Det er "spa" for håndarbeidsglade..

  Ha en flott dag.

  Wenche

  SvarSlett
 16. Her kan jeg lære mye! Wow, så flink du er :)

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger