torsdag 30. april 2009

Emiliavotter og flere oldemorsruter:-)

Da er Emiliavottene ferdige! Mønsteret gikk ganske greit når jeg begynte. Klarte jo å strikke to venstrevotter først, men da var det bare å rekke opp igjen og strikke en høyrevott! Garnet heter Cascade, og var utrolig godt å strikke av. Venter på neste vottepakke i posten, og tror det er samme type garn, så det blir deilig.







Har også heklet flere lapper av restegarn i oldemorsruter. Kjenner 8 stk med baby i magen, så lager bare mange lapper av alt restegarnet ( er iallefall planen) og monterer det sammen etterhvert som det nærmer seg. Bruker rester av Sisugarn og diverse babyull, så det blir jo mykt og deilig. Kanskje fint å ha som vognteppe? Håper iallefall det! Og kanskje det blir noe annet av garnet også, vi får se. Har iallefall nok garn å ta av... Og som min kusine sa til meg, det ligger i genene for hun har også masse på lager. Og siden det da er glade håndarbeidsmennesker på både mamma og pappas side, kan jeg ha dobbelt så mye;-)

5 kommentarer:

  1. Hei på deg;) Kjempeflotte votter med nytt mønster for meg. Holder selv på med et oldemorsteppe. Synes det er litt kjedelig arbeid, men skikkelige koselige tepper. Blir nok flotte til vogn eller sengeteppe dine ruter; Ha en flott 1.mai og nyt helga! Klem fra meg!

    SvarSlett
  2. Nydelige votter du har strikket.

    SvarSlett
  3. Så fine votter du har strikka! Og snart har du vel lapper til et helt teppe skulle jeg tru?! Fine og sterke farger!!

    SvarSlett
  4. Så fine votter du har laget:-) Og lappene, ja de var kjempefine og i deilige farger:-)
    Ønsker deg ei flott helg!

    SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger