mandag 15. august 2011

Samstrikksjal, garn og sokker

En måned siden forrige innlegg, så definitivt på tide med et nytt. Denne gangen om garn kjøpt i Praha, et par sokker og et sjal som er samstrikk på Projo. Det vil si at alle følger samme mønster, men strikker i hver sine farger og garn.
Første bilde er av del 1.
Jeg strikker i lilla Inca, et alpakkagarn som er godt å strikke med. Her er også del 2 med.

I sommer var jeg på ferie i Praha med min kjære og jeg måtte selvfølgelig kjøpe med litt garn. Det ble med to nøster med et rosapusete garn som jeg tenker kan bli skjerf eller noe annet deilig. De to andre nøstene er satt sammen av flere tynne tråder og ikke tvunnet. Tenker at de kan bli lekre sjal eller pulsvanter. De er myke og gode, og veide 200 g pr nøste. Jeg fikk også med et visittkort med nettadresse hvis noen er interessert. http://www.marlen.cz/. Jeg er ikke så god i tsjekkisk, men det går an å ringe dem, de snakker engelsk, eller sende en mail. Mye fint og morsomt garn.
Her er par #5 i 52 pair plunge V. De er strikket i fabelrester. Bonussønnen er veldig fornøyd med tynne og varme sokker.

Nå skal jeg lese meg opp på litt andre blogger, og blir glad for en kommentar her. Tar også imot tips/mønsterlinker om hva jeg kan strikke av garnet fra Praha :)

3 kommentarer:

 1. Praha er min yndlingsby;)...men aldri kjøpt garn der;)
  Spennende prosjekter dette.
  Nyt kvelden, klem fra meg i styrtregnet;)

  SvarSlett
 2. Salet ditt blir flott, og sokkene var supre.
  Så artig å handle land i utlandet da:-)

  SvarSlett
 3. Så spennende med garn fra Praha og mye flott du har laget her inne :O) Den kringla så bare helt nydelig it , nam nam , klem fra Bente :O)

  SvarSlett

Her skrives koselige tilbakemeldinger